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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Pecuária Sudeste. |
Data corrente: |
12/11/2007 |
Data da última atualização: |
23/06/2023 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso / Nota Técnica |
Autoria: |
BARBOSA, R. T. |
Afiliação: |
ROGERIO TAVEIRA BARBOSA, CPPSE. |
Título: |
Como calcular a proporção touro: vaca na estação de monta de bovinos de corte. |
Ano de publicação: |
2007 |
Fonte/Imprenta: |
In: SEMANA DO ESTUDANTE, 18., 2007, São Carlos, SP. Palestras... São Carlos: Embrapa Pecuária Sudeste, 2007. |
Descrição Física: |
1 CD-ROM. |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Bovino de corte; Estação de monta; Proporção touro. |
Categoria do assunto: |
L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/40305/1/PROCIRTB2007.00200.pdf
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Marc: |
LEADER 00529nam a2200145 a 4500 001 1047805 005 2023-06-23 008 2007 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aBARBOSA, R. T. 245 $aComo calcular a proporção touro$bvaca na estação de monta de bovinos de corte.$h[electronic resource] 260 $aIn: SEMANA DO ESTUDANTE, 18., 2007, São Carlos, SP. Palestras... São Carlos: Embrapa Pecuária Sudeste$c2007 300 $c1 CD-ROM. 653 $aBovino de corte 653 $aEstação de monta 653 $aProporção touro
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Registro original: |
Embrapa Pecuária Sudeste (CPPSE) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
19/09/2023 |
Data da última atualização: |
19/09/2023 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
B - 2 |
Autoria: |
LEITE, E. W. S.; GARRIDO, M. da S.; SIMOES, W. L.; SALVIANO, A. M.; MESQUITA, A. C. |
Afiliação: |
EMERSON WILBERTO SILVA LEITE, UNIVASF; MARLON DA SILVA GARRIDO, UNIVASF; WELSON LIMA SIMOES, CPATSA; ALESSANDRA MONTEIRO SALVIANO, CPATSA; ALESSANDRO CARLOS MESQUITA, Universidade do Estado da Bahia, Juazeiro, BA. |
Título: |
Yield, physiology and quality of yellow melon grown with biofertilizer. |
Ano de publicação: |
2023 |
Fonte/Imprenta: |
Pesquisa Agropecuária Tropical, v. 53, e75846, 2023. |
ISSN: |
1983-4063 |
DOI: |
10.1590/1983-40632023v5375846 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
An efficient organic cultivation can be a viable strategy to enhance the sustainability of the melon production chain. This study aimed to assess the physiological and productive responses, as well as the post-harvest quality, of melon fruits, as a function of biofertilizer doses. The experiment followed a randomized blocks design, in a split-plot arrangement, with four replications. The treatments included six biofertilizer doses (0, 1, 2, 3, 4 and 5 L plant-1) as subplots and two melon hybrids (AC 154 and Royal Amália) as plots. The use of 3 L plant-1 cycle-1 of the biofertilizer increased the sugar content in the leaf tissue, improved the photosynthetic efficiency, enhanced the biochemical variables and provided higher yields, in addition to improving the fruit post-harvest quality of the tested hybrids. |
Palavras-Chave: |
Cultivo orgânico; Melão amarelo; Qualidade pós-colheita de frutos. |
Thesagro: |
Adubação; Adubo Orgânico; Biofertilizante; Cucumis Melo; Fisiologia; Melão; Pós-Colheita. |
Thesaurus NAL: |
Melons; Postharvest physiology; Postharvest technology; Postharvest treatment. |
Categoria do assunto: |
A Sistemas de Cultivo |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/doc/1156762/1/Melao-amerelo-Yield-physiology-and-quality-of-yellow-melon-grown-with-biofertilizer.pdf
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Marc: |
LEADER 01851naa a2200361 a 4500 001 2156762 005 2023-09-19 008 2023 bl uuuu u00u1 u #d 022 $a1983-4063 024 7 $a10.1590/1983-40632023v5375846$2DOI 100 1 $aLEITE, E. W. S. 245 $aYield, physiology and quality of yellow melon grown with biofertilizer.$h[electronic resource] 260 $c2023 520 $aAn efficient organic cultivation can be a viable strategy to enhance the sustainability of the melon production chain. This study aimed to assess the physiological and productive responses, as well as the post-harvest quality, of melon fruits, as a function of biofertilizer doses. The experiment followed a randomized blocks design, in a split-plot arrangement, with four replications. The treatments included six biofertilizer doses (0, 1, 2, 3, 4 and 5 L plant-1) as subplots and two melon hybrids (AC 154 and Royal Amália) as plots. The use of 3 L plant-1 cycle-1 of the biofertilizer increased the sugar content in the leaf tissue, improved the photosynthetic efficiency, enhanced the biochemical variables and provided higher yields, in addition to improving the fruit post-harvest quality of the tested hybrids. 650 $aMelons 650 $aPostharvest physiology 650 $aPostharvest technology 650 $aPostharvest treatment 650 $aAdubação 650 $aAdubo Orgânico 650 $aBiofertilizante 650 $aCucumis Melo 650 $aFisiologia 650 $aMelão 650 $aPós-Colheita 653 $aCultivo orgânico 653 $aMelão amarelo 653 $aQualidade pós-colheita de frutos 700 1 $aGARRIDO, M. da S. 700 1 $aSIMOES, W. L. 700 1 $aSALVIANO, A. M. 700 1 $aMESQUITA, A. C. 773 $tPesquisa Agropecuária Tropical$gv. 53, e75846, 2023.
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Registro original: |
Embrapa Semiárido (CPATSA) |
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